Ерасмус+ АПВ – Early Planning Visit (APV), YOUTH IN TUNE, Порто Португалија, 🇵🇹 20-23.11. 2022

By December 22, 2022 NGO
Кочани, 22.12.2022
Дисиминација и промоција на Early Planning Visit (APV) за проектот YE YOUTH IN TUNE, Porto Portugal 🇵🇹 20-23.11.
Во текот на 3 дневната АПВ посета на Порто 🇵🇹 националниот лидер преставник на нашата организација имаше можност лично да се запознае со преставниците на партнерските организации, програмата на 2та проекти кои следат во Португалија и Полска и условите за работа и реализација на активностите.
Проектот е составен од две активности и тоа:
×× Порто Португалија 🇵🇹
31 Mарт – 08 Aприл 2023
×× Вроцлсв Полска 🇵🇱
22 – 30 Јули 2023
За двата проекти ќе бидат промовирани можности на нашата веб страница и на профилите на социјалните медиуми.

СЛЕДЕТЕ ГИ НАШИТЕ ИДНИ ПОВИЦИ И АКТИВНО ВКЛУЧЕТЕ СЕ ВО ЕРАСМУС+ СОРАБОТКИТЕ!

ИСКРЕНО ВАШ

ЈЈ

Leave a Reply