Кочани 05.05.2021

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ОД 13-30 години

ЗГ Јунајтед Јут објавува повик за учество во РАБОТИЛНИЦА – Како да се стекне стабилност во време на промени.

Работилницата ќе се одржи според следниот редослед:

Презентација на ЈУНАЈТЕД ЈУТ

Меѓусебно запознавање на учесниците

Презентација

Кафе пауза

Дебата и презентација на лични мислења

Финална евалуација

Работилницата ќе се одржи  во НЕДЕЛА 09.05.2021 со почеток во 11 часот во СПОРТСКАТА САЛА во Кочани (СОУ Кирил и Методиј).

СИТЕ ПРОТОКОЛИ ЗА ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА НА УЧЕСНИЦИТЕ ЌЕ БИДАТ ИМПЛЕМЕНТИРАНИ СО ОГРАНИЧЕН БРОЈ НА УЧЕСНИЦИ НА ДОЗВОЛЕНО РАСТОЈАНИЕ.

ЗАДОЛЖИТЕЛНО НОСЕЊЕ НА МАСКА!

Пријавете го вашето присуство на:

Испратете емаил на [email protected]

Испратете порака на нашиот ФБ профил: https://www.facebook.com/profile.php?id=100066506160450
ЈУНАЈТЕД ЈУТ