Тренинг курс ACT FOR CHANGES – Pedoulas, Cyprus 22-26 Јуни 2021

By May 2, 2021 September 10th, 2021 NGO

02.05.2021 Кочани

Тренинг курс ACT FOR CHANGES – Pedoulas, Cyprus  22-26 Jуни 2021 година.

Сите патни трошоци до 275 ЕУ, сместување, 3 оброка и 2 кафе паузи се подмирени од Е+ програмата.

Јунајтед Јут објавува повик за 4 учесника на +18 години за учество во Тренинг Курс во Кипар поддржан од Ерасмус+ програмата.

За учество во овој Тренинг курс учесниците задолжително треба да ги исполнуваат следните кртериуми:

  • Да имаат  најамлку 18 години
  • Да имаат почетни познавања на Ерасмус+ програмата
  • Да имаат желба и мотивација за интернационална соработка
  • Да имаат солидни ИТ вештини – дигитални компентеции

ПРАВИЛА ЗА ПАТУВАЊЕ ВО КИПАР:

За влез во Кипар потребен е ПСР тест не постар од 72 часа за влез во државата, лицата кои се вакенирани се ослободени од било какви ограничувања види линк – https://cyprus-mail.com/2021/04/26/coronavirus-no-entry-restrictions-for-vaccinated-tourists-from-may-10/?fbclid=IwAR0vHLuiywpCpLkxaqXJNEajOLiMgXrOy2ycNJBw5jNZVqgQ0T6kAdtVC08.

ВАЖНО: За трошоците за тестовите сеуште чекаме инфо од координаторот, проектот е аплициран пред кризата и нема предвиден буџет за подмирување на овие додатни трошоци.

Организаторот овозможува професионално и безбедно одржување на активностите кои ќе бидат повеќето на отворен простор.

За да аплицирате пополнете ја следната пријава:

https://docs.google.com/forms/d/1KpA4iF08zX0S9PPEtaLu2zbV2Dxsu52rAbcmUh39naw/edit

Повеќе информации за проектот може да прочитате во ИНФО ПАК документот прикачен подолу:

INFOPACK-ACT-FOR-CHANGES

Повеќе информации за проектот може да прочитата на следната веб страница:

https://erasmusplus-act-for-changes.webnode.com/?fbclid=IwAR0ccgWOd5pXr1BZ-GcK6XmtFX2dv_-6EHS44x3AziOyV8bnaOf1KuNIU8c

ЈУНАЈТЕД ЈУТ